Escombra de Goma Negre Sense Pal
Escombres i recollidors
Oli de parafina per utilitzar a la base de productes cosmètics, com cremes, olis de massatge o xampús.
Enviament en 48/72h
Ports gratuïts per a comandes superiors a 100€
Oli de parafina és un oli altament refinat i sense olor. S'utilitza en formulacions cosmètiques per suavitzar i allisar la pell. Es pot fer servir com a base per a productes cosmètics, com cremes, olis de massatge, xampús, màscares, fixadors per als cabells o maquillatges. També és emprada en l'elaboració d'ambientadors per a la llar, torxes i llums d'oli.
Escombres i recollidors
Plantilles
Rastrers
Gel íntim
Rosegadors
Hemostàtic
Cremes facials